Speedbådskørekort

Om 3 dage kan du have kortet...

Vi har altid en ledig plads til dig. Speedbådskørekort giver dig et livslangt sejlerliv. Det starter her:

  • Det eneste sted du kan sejle i sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske det, man lærer

Et speedbådskørekort hos os betyder at du fremover vil føle dig tryg ved at tage andre med ud at sejle. Du skal aldrig nøjes med de minimumskrav, der er fra Søfartsstyrelsen. Du skal være sikker i din sag når du drager afsted med båden fuld af mennesker, du holder af. Der er mange måder at tage et speedbådskørekort på, men hos os er der kun én måde: Du SKAL prøve at sejle både dag og nat, du SKAL prøve at sejle udenom alle slags bøjer, du SKAL prøve at vige for andre skibe. Bare rolig, du prøver det hele lige her på computeren. Dette er vi de eneste, der betragter som en selvfølgelighed, når man tager sit speedbådskørekort. 
Vores materiale er nu så gennemtestet, at vi med sindsro kan sige til dig, der ønsker at tage dit speedbådskørekort her hos os at: Hvis du ikke består, giver vi dig pengene tilbage.

Speedbådskørekortet giver dig den fornødne viden om det at sejle. Viden skaber tryghed når du færdes på vandet, og i mange situationer er det netop den viden, som du får med dit speedbådskørekort, der redder liv. Vores kursister kommer med samme mål – men med vidt forskellig baggrund. Vi har mange kursister, som aldrig har sejlet før, og som ser speedbådskørekort-kurset som en god og tryg mulighed for prøve at sejle. Andre har allerede købt båden og er klar med vennerne og vandskiene. Drømmen er unik, men på kurset hjælper alle hinanden med at klare prøven til det ønskede speedbådskørekort.

Hvorfor tage speedbådskørekort hos os?

Der er efterhånden mange udbydere af speedbådskørekort, og vi ved godt, at der er andre dygtige instruktører på markedet. Hos Dansk Speedbådsskole har vi dog besluttet, at vi vil være det sted, der giver den bedste og mest professionelle undervisning i speedbådskørekort.

Gennem de sidste fire år har vi udviklet et komplet program, som vi har gjort tilgængeligt på nettet. Programmet forbereder dig, på bedst tænkelige vis, til din speedbådskørekort-prøve hjemme foran computeren. Du slipper for at læse tunge PDF-dokumenter, og i stedet bliver du underholdt af videoer og interaktiv undervisning – præcis når du har tid og lyst. Derefter skal du selvfølgelig ud og øve i båden sammen med vores instruktører, som er ekstremt dygtige og hjælper dig sikkert igennem øvelserne

Hvem er instruktørerne?

Til nye instruktører til kurserne i speedbådskørekort har vi implementeret et undervisningsforløb, som altid sikrer os, at instruktørerne maritime kunnen ligger mellem duelighed og yachtskipper 3. Vi har således flere virkelig dygtige og erfarne instruktører, som er vant til at undervise de ’nyforelskede’ samt de rutinerede sejlere.

Instruktørerne hjælper også gerne med vejledning ved køb af maritimt udstyr eller ved køb af motorbåde. Skulle engagementet være til det, giver de også private undervisningstimer.

Prisen inkluderer
  • Materialer
  • Undervisning
  • Forplejning, mad og drikke
  • Vejledning til maritimt udstyr

Nu også mulighed for Mobilepay eller kontant betaling.

Ledige kurser


* Husk censor og administrationsgebyr på 400 kr.

 

"Enkel og effektiv måde at tage speedbådskørekort på - meget professionelt."

- Rasmus G

oplev vores undervisning

Dansk Speedbådskole er førende inden for interaktiv undervisning

Slut med lange dokumenter der skal læres udenad. Vi er gået en helt anden retning i forhold til samtlige af vore konkurrenter indenfor både speedbådskørekort og duelighedsbevis. Vi vil have, at du har prøvet at være i de situationer, som du oplever til søs, du har mærket hvordan det er at sejle ind mod en havn en mørk nat, og skulle stole på at du sejler den rigtige vej om bøjerne. 

  • Nat- og dagssejlads i smalle farvande via computeren
  • Hos os tager det kun 1 dag, men vi har sørget for, at du husker, det du har lært.
Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelsen

Har du set et slæbeskib sejle forbi dig om natten? Har du set en fiskekutter, der har 300 meter garn ude, lige foran dig..? Det har du lige om lidt i vores bådgenkendelses-del. Den eneste af sin slags i Verden. Den sikrer dig, at du virkelig forstår, hvad det vil sige at komme sejlende i mod et hvilket som helst skib både dag og nat. Det er noget man husker, helt uden terperi!

Ledige kurser

Kurser i hele danmark

vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

For at give alle en god oplevelse har vi på speedbådskørekort-kurserne, i mange år, sejlet i forskellige aluminiumsbåde, som kan klare lidt af hvert. De er meget stabile og nemme at sejle. Vores tanke har altid været, at det ikke må være båden, som giver ekstra udfordringer til prøven.

Seneste skud på stammen er dog en lidt anden type både. Vi glæder os helt vildt til at vise dig vores nye rib-speedbåde i vandet. Der er kræfter, skumsprøjt og herlig sejlads for alle pengene. De er lette at manøvrere, og passagerne om bord sidder trygt og godt.

Kurset til speedbådskørekort er det lovpligtige bevis i forhold til planende fartøjer. Typisk vil du kunne sejle alle de speedbåde og motorbåde, du ser i danske havne med et speedbådskørekort. Vi skal op i både længere end ca. 45 fod, før et andet kort er påkrævet. Mange af vores kursister vælger dog – uden det giver større beføjelser – at opgradere deres speedbådskørekort til et fuldt duelighedsbevis. Speedbådskørekortet svarer nemlig til den praktiske del af det samlede duelighedsbevis. Med andre ord mangler du kun den teoretiske del for at få det fulde duelighedsbevis.

Duelighedsbeviset giver en større viden om sejlads, hvor du blandt andet lærer at lægge kurser i søkort, beregne misvisning og meget andet. Kurset til duelighedsbeviset kan du selvfølgelig også klare på din computer, præcis når du har tid og lyst. Vi har nemlig udviklet et sejlsimulatorprogram, et interaktivt søkort og bådgenkendingsprogram. Du slipper derfor for at købe linealer, søkort og passer og kan i stedet gå i gang med dit duelighedsbevis med det samme.

Når du tager dit speedbådskort hos Dansk Speedbådsskole, er du sikret vores helt unikke ’bestå eller pengene tilbage’-garanti. Dette betyder helt enkelt, at hvis du mod forventning ikke består prøven til speedbådskørekort, giver vi et nyt kursus uden beregning – eller simpelthen det fulde beløb tilbage!

Kravene for at få penge retur for et ikke-bestået speedbådskørekort er følgende. Kursisten skal aktivt ha' engageret sig i hjemmeundervisningen. Dvs at kursisten har klaret deltest samt sluttest med minimum 90 % rigtige svar.

Endvidere skal kursisten deltage aktivt i den praktiske undervisning samt kunne redegøre for de spørgsmål, instruktørerne måtte stille. Det er, i alle situationer, instruktørerne på de enkelte kurser, som afgør om kursisten er klar til prøven. Det skal vi nok sørge for, du bliver!

Det er du velkommen til, men det behøver du absolut ikke. Vi har lavet et meget intuitivt undervisningsprogram, hvor du kan se film, animationer, spil og ganske almindelig tekst. Eksempelvis kommer der en film om bøjer, hvor du bare skal trykke på play. Videoen er efterfulgt af en uddybende tekst, så vi hele tiden sikre os, at du bestemmer hvilket medie, som passer dig bedst. Vi glæder os til, at vise dig det hele

Ledige kurser