Duelighedsbevis

Tag dit duelighedsbevis  for kun DKK 2.200,-. inkl. beståelsesgaranti, materialer og forplejning.

Du får adgang til vores online materiale, der gør det muligt for dig, at lære pensum hjemme fra sofaen. På den måde kan du lære det præcis, når det passer dig, og skal ikke finde så meget tid til at deltage i undervisning.

På kursusdagen gennemgår vi pensum, og arbejder med det i finder svært, arbejder med fysiske søkort, og gennemgår prøveforløbet, der består af en skriftlig prøve, samt en teoretisk overhøring. Til den skriftlige prøve må der bruges hjælpemidler. Den mundtlige overhøring foregår uden brug af hjælpemidler, og tester din “paratviden”.

Kurset giver, sammen med et speedbådskort, det fulde duelighedsbevis, som kan bruges til at leje både i hele Europa, få evt. rabat på forsikring, komme i betragtning til havneplads i samtlige havne i Danmark osv.

Du kan selv bestemme om du tager duelighedsbeviset før speedbådskort eller efter, men vi anbefaler at du starter med speedbådskortet..

Ud over kursusprisen på DKK 2.200,00 skal der betales DKK 650,00 til gebyr for udstedelse af duelighedsbevis fra Søfartsstyrelsen. Det samlede beløb DKK 2.850,00 minus forudbetalingen på DKK 600,00, i alt DKK 2250,00, bedes betalt ved kursusstart, kontant, i aftalte penge. Kurset er et selvstudiekursus, og det forventes man kan teorien ved opstart.

  • Duelighedsbevis
    21. september 2021
    16:00 - 21:00
    -

    Du betaler kun 600 kr nu. Det er for at sikre din plads. Resten af beløbet betaler du på kursusstedet.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Lokation:  

Adresse:
Sanddal Bakke 24, Fredericia, 7000, Denmark